Qure ::

Qure:
Géén truukjes om via Google extra hits te krijgen..

Zoek  

 Laatste update: 31-01-2022
 
 Inloggen:
Geen account?

PersonaliaWie werkt nu weer waar en waarom? (4)

maandag, 03 april 2006Personalia 

Ook in de vaderlandse zorgICT veranderen mensen volop van loopbaan. Men verkast, vertrekt, kiest het hazenpad, krijgt ontslag of zoekt "nieuwe uitdagingen". Nogal eens wordt een aanpalende carrière gezocht in de zorgICT. Soms bij de concurrent, soms in een nieuw bedrijf. Wie heeft er nu weer een nieuwe button?

Lees meer... (4153 woorden) Printervriendelijke pagina

Wie werkt nu weer waar -en waarom? (3)

woensdag, 26 oktober 2005Personalia 

Ook in de vaderlandse zorgICT veranderen mensen volop van loopbaan. Men verkast, vertrekt, kiest het hazenpad, krijgt ontslag of zoekt "nieuwe uitdagingen". Nogal eens wordt een aanpalende carrière gezocht in de zorgICT. Soms bij de concurrent, soms in een nieuw bedrijf. Wie heeft er nu weer een nieuwe button?

Lees meer... (2044 woorden) Printervriendelijke pagina

Wie werkt nu weer waar -én waarom? (2)

woensdag, 24 augustus 2005Personalia 

Ook in de vaderlandse zorgICT veranderen mensen volop van loopbaan. "We zijn als vrienden uit elkaar gegaan, zegt mijn advocaat". Men verkast, vertrekt, kiest het hazenpad, men krijgt ontslag of zoekt een "nieuwe uitdaging". Veelal wordt een aanpalende carrière gezocht in de zorgICT. Soms bij de concurrent, soms in een nieuw bedrijf. Wie heeft er nu weer een nieuwe button?

Lees meer... (901 woorden) Printervriendelijke pagina

Wie werkt nu weer waar -én waarom? (1)

woensdag, 06 juli 2005Personalia 

Ook in de vaderlandse zorgICT veranderen mensen volop van loopbaan. Men verkast, vertrekt, kiest het hazenpad, men krijgt ontslag of zoekt een "nieuwe uitdaging". Veelal wordt een aanpalende carrière gezocht in de zorgICT. Soms bij de concurrent, soms in een nieuw bedrijf. Wie heeft er nu weer een nieuwe button?

Lees meer... (807 woorden) Printervriendelijke pagina

Nieuwe ZIS-roerganger bij SAP: Jo Bollen

maandag, 26 juli 2004Personalia 

 

Per 14 juni 2004 is Jo Bollen benoemd als Director Healthcare bij SAP Nederland. Bollen is daarmee verantwoordelijk voor de ZIS-markt- en ZIS-productontwikkeling van SAP in de Nederlandse zorgsector. Bollen is al jarenlang actief in de zorgICT.

Lees meer... (424 woorden) Printervriendelijke pagina

Tie Tjee naar VWS

vrijdag, 18 juni 2004Personalia 

Opvolger Kees Molenaar Per 1 juni 2004 is Tie Tjee (44) aangesteld als senior adviseur ICT in de gezondheidszorg bij het ministerie van VWS, voorlopig tijdelijk. Hij wordt daar gedetacheerd (met de intentie om een  vaste aanstelling met VWS aan te gaan), vanuit de Orde van Medisch Specialisten, waar hij nu werkzaam is.

Lees meer... (330 woorden) Printervriendelijke pagina

Berend de Vries naar Nictiz

vrijdag, 18 juni 2004Personalia 

Pas nu is bekend dat Berend de Vries (46) sinds 8 maart 2004 werkzaam is bij Nictiz. In de zorgICT heeft De Vries een bekende naam. Hij is o.a. het brein achter Zouga, een EPD-in-wording dat in het Amsterdamse AMC is ontwikkeld.

Lees meer... (185 woorden) Printervriendelijke pagina

Boereboom directeur Curatieve Zorg

vrijdag, 04 juni 2004Personalia 

Marcelis Boereboom is sinds 1 juni benoemd als directeur Curatieve Zorg bij het ministerie van VWS. Vanaf 1 mei 2004 was hij al plaatsvervangend directeur-generaal Gezondheidszorg, een functie die hij met de nieuwe zal combineren. De afgelopen jaren werkte Boereboom bij VWS als directeur Financieel Economische Zaken.

Lees meer... (262 woorden) Printervriendelijke pagina

Han Tanis bij Vecozo

vrijdag, 23 april 2004Personalia 

Als nieuwe financieel directeur en manager bij Vecozo is aangesteld Han Tanis, volgens de aandeelhouders “vanwege de explosieve toename van de werkzaamheden binnen Vecozo”. Tanis vormt nu samen met de huidige directeur Arno van Son de directie. Tanis was eerder directeur financiën en ICT bij OZ Zorgverzekeringen. Tot voor kort werd hij voor anderhalve dag in de week als 'business developer' verhuurd aan Vecozo.

Lees meer... (0 woorden) Printervriendelijke pagina

Directeur McKesson vertrekt

maandag, 01 december 2003Personalia 

Han Knooren, directeur van McKesson, vertrekt per 1 december naar de Franse McKesson organisatie. Vanuit Bordeaux moet hij McKesson in Frankrijk leiden en verder uitbouwen.

 

McKesson is in Frankrijk met 150 medewerkers een leidende leverancier van Ziekenhuis InformatieSystemen (ZISsen), met 110 ziekenhuizen.

Lees meer... (374 woorden) Printervriendelijke pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naar boven © 2000 - 2023 Qure BV i.o. Amsterdam