Qure ::

Qure: géén vage toekomstvisies, borstklopperij of luchtverplaatsing...

Zoek  

 Laatste update: 30-12-2020
 
 Inloggen:
Geen account?


Zoek
Artikelen in groen zijn recent. Artikelen in paars zijn ouder
dan twee weken en kosten u een credit

Gevonden artikelen 12 .
Pagina << | 1 | 2 | >>
 • vrijdag, 23 oktober 2009
  Aankondiging - Hoge verwachtingen rond Windows 7

  Gisteren is Windows 7 gelanceerd, de opvolger van Vista en Windows XP.

  De meningen over Windows 7 wisselen sterk.

  Sommige geluiden zijn juichend, ook is er kritiek.


  Lees meer ...  


 • dinsdag, 23 juni 2009
  Aankondiging - Google steekt miljoenen in DNA-bedrijf

  Welke richting kan 23andMe op gaan?

  Opnieuw steekt Google veel geld in 23andMe, een Amerikaans DNA-bedrijf . In maart 2007 investeerde Google ook al fors, met $3,9 miljoen.

  Daar komt nu nog eens $2,6 miljoen bij. Wat is Google van plan?


  Lees meer ...  


 • donderdag, 29 juli 2004
  Aankondiging - Vier partijen trekken Zorg & ICT-bijeenkomst

  Het Zorg & ICT congres wordt dit jaar gezamenlijk georganiseerd door vier belangrijke organisaties in de zorgICT: de Vereniging voor Informatieverwerking in de Zorg (VMBI), de Vereniging voor Zorgadministratie en Informatie (NVMA), Nictiz en het de organisatoren achter het Medisch Informatica Congres. De eerstvolgende Zorg & ICT bijeenkomst vindt plaats van 2 tot en met 4 februari 2005 in de Jaarbeurs te Utrecht.

   
 • dinsdag, 22 juni 2004
  Aankondiging - Nictiz komt met Manifest ‘Veilige Medicatie en ICT’

  Ondertekend door diverse zorgkoepels

  Op 8 juli 2004 zal minister Hoogervorst van VWS van Nictiz het manifest ‘Veilige Medicatie en ICT’ in ontvangst nemen. Het manifest is ondertekend door diverse zorgkoepels. Als eerdere datum van de overhandiging was 30 juni 2004 vastgesteld.

   


  Lees meer ...  


 • donderdag, 06 mei 2004
  Aankondiging - Beurs voor gehandicapten en chronische zieken

  Veel aandacht voor ICT op Support en Balance 2004

   

  In de Utrechtse jaarbeurs vindt van 13 t/m 16 mei 2004 beurs Support en Balance plaats. De voorheen op alleen gehandicapten gerichte Support  Beurs is nu gecombineerd met Balance, de beurs voor mensen met een chronische ziekte. De gezamenlijke beurs Support en Balance besteedt opvallend veel aandacht aan ICT.


  Lees meer ...  


 • maandag, 03 mei 2004
  Aankondiging - Mobiele technologie voor de thuiszorg?

  Bijeenkomst op 13 mei 2004

  Op donderdagmiddag 13 mei 2004 organiseren de Landelijke Vereniging voor Thuiszorg en het   “Mobility Platform” gezamenlijk een bijeenkomst met als thema: “Mobiele toepassingen voor de Thuiszorg: kansen benut!?" De bijeenkomst vindt plaats van 13.30 tot 18.00 uur in Media Plaza in Utrecht. De toegang is gratis maar geldt in principe alleen voor leden van de LVT.


  Lees meer ...  


 • donderdag, 08 april 2004
  Aankondiging - Negende EPD-symposium van NVMA

  Op donderdag 10 juni 2004 organiseert de NVMA voor de 9e keer haar symposium over het Elektronisch Patiëntendossier (EPD). De NVMA Vereniging voor Zorgadministratie en Informatie heeft een achterban van nuchter denkende zorgadministrateurs. De EPD-symposia van de NVMA zijn veelal opvallend sober en realistisch, met een laag Gebakken Lucht gehalte. Locatie: Tropenmuseum, Amsterdam.


  Lees meer ...  


 • donderdag, 08 april 2004
  Aankondiging - Vandaag is Medgame-dag

  Vandaag -dus donderdag 8 april 2004- kunnen ziekenhuismanagers (en ziekenhuismanagers in wording) online het spel Medgame spelen (op www.medgame.nl). Doelgroep: ziekenhuismanagement, medisch specialisten, arts -assistenten en studenten. MedGame is een multimediaal, interactief spel waarmee de medische staf en het management moet ervaren hoe het zorgproces functioneert en via welke factoren men het zorgproces kan optimaliseren. Medgame is een onderdeel van het programma Sneller Beter.


  Lees meer ...  


 • vrijdag, 02 april 2004
  Aankondiging - Op komst: online simulator voor ziekenhuismanager

  Op donderdag 8 april kunnen ziekenhuismanagers (en managers in spé) online het spel Medgame spelen (op www.medgame.nl). Doelgroep: ziekenhuismanagement, medisch specialisten, arts -assistenten en studenten. MedGame is een multimediaal, interactief spel waarmee de medische staf en het management moet ervaren hoe het zorgproces functioneert en via welke factoren men het zorgproces kan optimaliseren. Medgame is een onderdeel van het programma Sneller Beter.


  Lees meer ...  


 • maandag, 22 maart 2004
  Aankondiging - Dokter.nl genomineerd voor prijs

  De website dokter.nl is uit 66 inzendingen genomineerd voor de Broos van Erp prijs. De andere drie genomineerden zijn van buiten de gezondheidszorg. De prijswinnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Nationaal ICT Event op 18 mei 2004, na een openbare juryronde.


  Lees meer ...  


Pagina << | 1 | 2 | >> 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naar boven © 2000 - 2022 Qure BV i.o. Amsterdam