Qure ::

Qure:
zónder brancheorganisaties als
toetsingskader...

Zoek  

 Laatste update: 31-01-2022
 
 Inloggen:
Geen account?


Zoek
Artikelen in groen zijn recent. Artikelen in paars zijn ouder
dan twee weken en kosten u een credit

Gevonden artikelen 11 .
Pagina << | 1 | 2 | >>
 • donderdag, 29 juli 2004
  Bedrijfsinformatie - Wolters Kluwer Health scoort in VS

  Allscripts Healthcare Solutions in de VS gaat over op gebruik van digitale informatie van Wolters Kluwer Health, voor het elektronisch voorschrijven van geneesmiddelen. Daarmee krijgen duizenden medische specialisten in de VS online toegang tot medische content, zoals Clin-eGuide.

   


  Lees meer ...  


 • woensdag, 28 juli 2004
  Bedrijfsinformatie - Forse omzetgroei Delft Instruments

  Delft Instruments boekte de eerste helft van 2004 een omzetgroei van 21,4%. Dat is het eerste halfjaar-resultaat sinds de overname door AlpInvest Partners medio mei 2004. De omzet van Delft Medical groeide met bijna 7% tot €59 miljoen in de eerste zes maanden van 2004. De orderontvangsten van de medische tak namen met ruim 27% toe.


  Lees meer ...  


 • maandag, 24 mei 2004
  Bedrijfsinformatie - Internetbedrijf TMLC fuseert met Wisdom

   

  Internetspecialist The Missing Link Company (TMLC) uit Groningen is vanaf gisteren gefuseerd met "system integrator" Wisdom uit Assen. TMLC is ook actief in de zorgsector en bouwde o.a. voor het Martini Ziekenhuis. Ook wil men Groningen verlaten.


  Lees meer ...  


 • donderdag, 22 april 2004
  Bedrijfsinformatie - Verlies voor Delft Instruments

   

  Delft Instruments boekte in het eerste kwartaal van 2004 een nettoverlies van 0,3 miljoen euro. In dezelfde periode in 2003 schreef  men zwarte cijfers, met een winst van 0,3 miljoen euro. Delft Instruments is een belangrijke speler in de zorgICT, met o.a. patiëntmonitoren, een PACS, plus diagnostische en bestralingsapparatuur.


  Lees meer ...  


 • donderdag, 08 april 2004
  Bedrijfsinformatie - Samenwerking Microsoft en Isoft op EPD-gebied

  "Gevolgen Nederlandse markt nog onduidelijk"

  Microsoft heeft een wereldwijde strategische overeenkomst gesloten met Isoft, het moederbedrijf van Torex-Hiscom. De twee gaan samenwerken aan de uitbreiding van  Lorenzo, een kernproduct van iSoft (nog niet beschikbaar in Nederland).


  Lees meer ...  


 • maandag, 05 april 2004
  Bedrijfsinformatie - Nieuwe aandeelhouder voor Infomedics

  Infomedics heeft een nieuwe investeerder waardoor het bedrijf   € 1,5 miljoen extra binnenkrijgt voor verdere groei. Het gaat om QAT investments, een strategische investeerder. QAT verwerft daarmee “een substantieel minderheidsbelang”. Met de investering wil Infomedics haar dienstverlening met name naar huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en logopedisten uitbreiden. Bij ziekenhuizen heeft Infomedics al flink voet aan de grond.


  Lees meer ...  


 • woensdag, 23 juli 2003
  Bedrijfsinformatie - Torex PLC wil fusie met Britse iSoft

  Effect op Nederlandse Torex-Hiscom o­nduidelijk Het Britse moederbedrijf van Torex-Hiscom wil fuseren met iSoft PLC, een andere Britse zorgICT-reus, eveneens genoteerd aan de Londense Stock Exchange. De fusie moet uiterlijk eind 2003 rond zijn.


  Lees meer ...  


 • dinsdag, 13 mei 2003
  Bedrijfsinformatie - Haagse vrijage: Xtilton doet het met H&B

  Het Haagse softwarebedrijf H&B gaat samenwerken met Xtilton, de verzelfstandigde ICT-afdeling van Psycho-medisch Centrum Parnassia, eveneens in Den Haag.


  Lees meer ...  


 • dinsdag, 29 mei 2001
  Bedrijfsinformatie - THIS Zorg gaat naar Unit4 Agresso
  Unit4 Agresso heeft de automatiseringsactiviteiten van THIS Zorg overgenomen, met zes medewerkers (software engineers, ICT- en business consultants). Daarmee krijgt Unit4 een verstevigde positie in de zorgsector, met name in de gehandicaptenzorg. Alle activiteiten en klanten van THIS Zorg (onderdeel van Ten Ham Informatiesystemen) worden ondergebracht bij Unit4 Gezondheidszorg.

  Lees meer ...  


 • vrijdag, 23 maart 2001
  Bedrijfsinformatie - Cardiocontrol fors in het rood

  Het beursgenoteerde Cardio Control schrijft voor het eerst sinds 1992 rode cijfers. Inclusief buitengewone lasten is het resultaat over 2000 circa 6 miljoen gulden negatief, bij

  een omzet van 12 miljoen. Dat blijkt uit de zojuist gepubliceerde jaarcijfers. Met name in het laatste kwartaal van 2000 stagneerde de omzet. Het jaar ervoor werd negen ton winst gemaakt, ondanks in 1999 een omzetgroei van 60%. Dat is schamel gezien de 40 miljoen gulden die Cardio Control nog geen twee jaar geleden bij de beursgang ophaalde. Medio 2000 werd nog winst voorspeld en een forse omzetstij­ging.

   


  Lees meer ...  


Pagina << | 1 | 2 | >> 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naar boven © 2000 - 2024 Qure BV i.o. Amsterdam