Qure ::

Qure:

Zónder klankbord-
participanten..

Zoek  

 Laatste update: 31-01-2022
 
 Inloggen:
Geen account?


Zoek
Artikelen in groen zijn recent. Artikelen in paars zijn ouder
dan twee weken en kosten u een credit

Gevonden artikelen 2 .
 • maandag, 15 september 2003
  AWBZ en ICT - "Grondige voorbereiding op Modernisering AWBZ is een must"

  Zorgcirkel Waterland in Purmerend zit in voorhoede

  De Moderni­sering AWBZ wordt een absolute aardbeving voor de pakweg 1750 Nederlandse VenV-instellingen. Een gigantische reorganisatie en heroriëntatie is noodzakelijk, met nogal wat ICT-consequenties. Dat dringt onvoldoende door bij vele honderden VenV-instellin­gen. Zorgcirkel Waterland hoort bij de absolute top, wat betreft voorbereiding op die ingrijpende ommekeer. Wat valt van hen te leren? Hoe kijkt men in Purmerend aan tegen komende AWBZ-omwente­ling?


  Lees meer ...  


 • woensdag, 11 juni 2003
  AWBZ en ICT - Arcares start pilots Prestatiebekostiging
  Arcares gaat vier voorbeeldprojecten starten om ervaring op te doen met prestatiebekostiging. Arcares is brancheorganisatie voor Verpleging en Verzorging, de zogenaamde VenV-sector. Op basis van de pilots wil Arcares andere leden o­ndersteunen bij het aanpassen van hun bedrijfsvoering. De nieuwe prestatiebekostiging gaat naar verwachting per 1 januari 2004 van start, en heeft forse ICT-consequenties.
  Het contract werd getekend door Arcares-directeur Mariëlle Rompa. Vier grote zorgorganisaties nemen deel aan de voorbeeldprojecten: Carint in Hengelo, Zorggroep Noord-Limburg in Venlo, Zorgkruispunt de Werve in Breda en Zorgspectrum in Nieuwegein. In de voorbeelden wil Arcares alle werkprocessen doorlichten, maar ook de cultuur- en managementstijl. Tegelijk worden alle ICT-systemen grondig doorgelicht.

  Lees meer ...  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naar boven © 2000 - 2023 Qure BV i.o. Amsterdam