Adverteren op Qure?
(3493 gelezen)

Hoe bereikt u uw doelgroep via Qure?

 

Qure heeft ruim 5000 paginabezoeken op een gemiddelde werkdag. Steeds vaker gaan we over de 6000 heen. Ook in het weekend is het druk. Bij Qure komt de crême de la crême van de Nederlandse zorgICT, elke dag.

 

Bij Qure komen dagelijks de smaakmakers én beslissers van de Nederlandse zorgICT. Met Qure bereikt u uw doelgroep rechtstreeks.

Steeds meer lezers waarderen onze onafhankelijkheid, deskundigheid en openhartigheid.

Onze groei in licenties en bezochte pagina's is indrukwekkend, al ruim vijf jaar.

 

Breed scala lezers

Qure bereikt elke dag bijna iedereen die een rol speelt in de zorgICT. Dat zijn o.a. hoofden ICT en hun staf, hoofden economisch administratieve dienst (HEAD's), bestuurders en managers met ICT in hun portefeuille, consultants, XIS-leveranciers, zorgnetwerken, koepelorganisaties, vakgroepen medische informatica, ICT-bedrijven, gebruikersverenigingen, adviesbureaus, regie-organen, zorgverzekeraars en overheden. Daarbij komen verpleegkundigen met ICT in hun portefeuille, regionale EPD-projectleiders, informatieanalisten, systeemontwikkelaars, opleidingsfunctionarissen, netwerkbeheerders, studenten in de medische informatica, en vertegenwoordigers van belangenverenigingen.

Qure wordt gelezen door de afdelingen ICT en I&O van de meeste zorginstellingen, plus directie en Raad van Bestuur.

 

Direct contact met uw doelgroep

Adverteren via Qure biedt u  dagelijks en direct contact met uw doelgroep. Qure streeft ernaar dat abonnees actief de advertenties opzoeken, omdat ze waardevol, betrouwbaar en informatief zijn.

Qure geeft de voorkeur aan adverteerders met realistische informatie, met iets méér dan een plichtmatig logootje. Méér weten over adverteren? Bel 020-6227703.

 

Maak uw advertentie bijzonder

Laat uw bezoeker doorklikken naar een goede demo, presentatie, nieuwe klant of heldere productbeschrijving. Biedt een proefproduct of proefperiode aan. Geef uw potentiële klant reële informatie over uw bedrijf, uw medewerkers of uw product.

Vragen? Niet te lang wroeten.

Heeft u vragen? Wilt u advies? Stuur een Email naar info@Qure.nl.

 

De interactieve mogelijkheden van Qure zijn indrukwekkend:

     Doorklikken naar advertorial of naar uw eigen website
     Mouse-overs; na muiscontact een andere afbeelding. Doorlinken kan.
     Sponsoring van artikelen (elke bezoeker kan zo'n artikel lezen)
     Uw bedrijfsnaam in artikelen aanklikbaar maken


Wáár komt mijn advertentie?

U kunt advertenties plaatsen in de rechterbalk, in de linkerbalk, bij een bepaald artikel of tussen gepubliceerde artikelen. Ook kunt u adverteren bij rubrieken als zoals o.a. de Qure Agenda. Zelf iets leuks uitgedacht? Stuur ons per Email uw voorstel.Qure waardeert uw creativiteit.

 

Wat kost zo'n advertentie op Qure?

Het tarief hangt af van de plaatsingsperiode (minimaal één maand), het formaat (groot is duurder dan klein), het niveau van interactiviteit en uw extra wensen c.q. ons maatwerk. Als adverteerder heeft u nooit invloed op de inhoud van artikelen. Niet één procent. Dat moet u respecteren. Qure houdt zich het recht voor advertenties of adverteerders te weigeren. De lezer staat centraal, 100%.

 

Welke opties heeft u?

     Rechterbalk, breedte altijd 150 pixels (bij 72 dpi)
     Linkerbalk. breedte altijd 120 pixels (bij 72 dpi)
     Tussen artikelen (horizontaal 420x55 pixels bij 72 dpi)
     Sponsoring van artikelen
     Sponsorlocatie geheel rechtsboven (130 bij 65 pixels bij 72 dpi)


Welke mogelijkheden biedt Qure?

 • Een statische advertentie in de verticale rechterbalk, identiek op elke nieuwspagina. Indien er meerdere advertenties zijn, rouleert de volgorde elke dag.
 • Nieuw: piepkleine advertenties in de linkerbalk. Prijstechnisch interessant. Ook zichtbaar als de lezer de dagelijkse artikelen langs gaat.
 • Een aanklikbare advertentie in de rechterbalk op elke nieuwspagina, die na aanklikken een advertorial met uw eigen informatie opent.
 • Een aanklikbare advertentie in de rechterbalk op elke nieuwspagina, die na aanklikken verwijst naar een URL van uw keuze (mits relevant voor de zorgICT).
 • Een horizontale advertentie tussen de nieuwsberichten.
 • Een advertentie (horizontaal) boven de Top Honderd van meestgelezen artikelen.
 • U kunt uw bedrijfsnaam in artikelen aanklikbaar maken, uitsluitend in de intro ("lead") van een artikel.
 • U kunt artikelen van Qure sponsoren . Elke bezoeker van het artikel kan altijd –ook als men niet op Qure is geabonneerd- de volledige tekst lezen.

Voor alle advertenties geldt:

     U heeft als adverteerder geen enkele invloed op de inhoud van de door Qure geleverde artikelen, nieuwsberichten, analyses en commentaren. Qure doet niet aan vriendjespolitiek.
     U betaalt niet per view maar per tijdsperiode, o­ngeacht het aantal views. In een later stadium kan dat veranderen. Adverteerders krijgen daarover bericht.
     De bovenste twee advertenties in de rechterbalk hebben een "vaste" plaats, met een apart tarief.
     Minimale plaatsing voor elke advertentie: één maand. Bij de "horizontale" advertenties tussen de nieuwsberichten is dat één week.

     Een "bewegende" advertentie in GIF-formaat is mogelijk, met dezelfde formaten en condities zoals elders genoemd.  Meerprijs 10%. Zo'n GIF-plaatje mag maximaal uit drie "lagen" bestaan met een vrij compacte bestandsomvang, dit ter beoordeling van Qure. Ook abonees met een relatief langzame verbinding moeten de pagina's snel kunnen laden.
     Zogenaamde "Mouse-overs" of  "Roll-overs" zijn mogelijk, met twee beelden. Als de bezoeker met de muis over de advertentie gaat, verschijnt het tweede beeld. U levert twee beelden aan met exact hetzelfde formaat in jpg- of gif-formaat. Bij Qure worden de twee beelden gekoppeld via een Java-script. Meerprijs 15%.

 

Adverteren? Hou het beschaafd...

 • Advertenties op Qure dienen relatief sober en rustig te zijn. Een héél klein beetje minimale beweging is toegestaan, dit ter beoordeling door Qure. Géén geluidseffecten, geen herrie. Wij concentreren o­ns op inhoud en vragen dat ook van adverteerders. Géén banners die over de artikelen heen gaan.
 • Te "schreeuwerige" advertenties worden geweigerd. U moet de bezoeker overtuigen met argumenten en méérwaarde, niet met visuele overlast.
 • Advertenties worden uitsluitend geplaatst naast de meest recente artikelen. Het aantal te plaatsen advertenties is dus beperkt. Het aantal  "horizontale" advertenties tussen de nieuwsberichten is maximaal drie per dag.
 • Alle aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Wie eerst komt, eerst maalt.
 • Wij adviseren u om advertorials en promotionele teksten af te stemmen op de werkelijkheid. Geef reëele informatie.
 • Overdreven juichtaal is ongeloofwaardig. Qure heeft het recht om advertenties te weigeren.
 • Binnen een advertentie of advertorial kunt u de lezer een bestand (uitsluitend in pdf- en .doc-formaat) laten downloaden, met een redelijke bestandsomvang, dit ter beoordeling van Qure.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor een virusvrij bestand.
 • Tarieven op aanvraag.

Extra service:

     U kunt de vormgeving van uw advertentie uitbesteden aan creatieve specialisten bij Qure. Die werken los van de redactie. Bel Mookje Korst op 020-6238272.

     Snel een banner laten ontwerpen? Wij hebben prima ervaringen met Bannerdirect.nl, uit Sittard. Bel 046-7501500 en vraag naar Lars Runnenberg. Klik hier voor de website. Dat is een eerlijk advies. Geen geheime provisie voor Qure, geen flauwekul.

     Ook kunt u de tekst van een advertorial pakkend en leesbaar laten maken door onze zelfstandige tekstschrijvers. Het beste kunt u altijd zelf een concept-tekst aanleveren. Dan blijven de kosten laag en kunnen wij u snel het prijskaartje melden.
     U kunt een link naar eigen uw website laten opnemen in het “Links”-menu van Qure, in de linkerbalk. Vraag naar onze tarieven.
     Let op: copyright. Uitsluitend met schriftelijke toestemming van Qure kunt u onze artikelen op uw eigen website plaatsen, overigens altijd uitsluitend met publicatiedatum en complete bronvermelding. Dat kan vaak tegen een aantrekkelijk tarief. Plaatsing zonder toestemming wordt nooit geaccepteerd.

 

Tarieven
Adverteren op een modern medium als Qure kost relatief weinig, vergeleken met adverteren in papieren media.

En wat betreft zorgICT, bereikt u 100% van uw doelgroep.

Onze bezoekcijfers zien? Klik hier


Meer weten? Een order plaatsen?

Stuur vanaf uw werkadres een Email met uw naam en (zakelijk) telefoonnummer naar adverteren@Qure.nl .


Anonieme Email (hotmail, yahoo, gmail, etc) kunen wij helaas niet beantwoorden.

Wij hebben het veel te druk met serieuze klanten.
Qure: u eerlijk, wij eerlijk.

 

Adverteren via Qure is effectiever én goedkoper dan via de papieren media.

U bereikt uw doelgroep veel gerichter -én sneller, elke dag 24 uur.

Gaat u zelf met volle aandacht langs die advertenties op papier?

Nee natuurlijk. Uw klanten dus ook niet.

 

Meer weten over onafhankelijk vastgestelde trends bij  online adverteren?

Waarom hebben papieren tijdschriften het zo moeilijk?  Klik hier